Αρχική Σελίδα > Από το βιβλίο στην οθόνη

Από το βιβλίο στην οθόνη

 

Πρωταγωνιστούν: Νόα Ρίνγκερ, Ντεβ Πάτελ, Νίκολα Πέλτζ και Τζάκσον Ράθμποουν

 

Η ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου 2010.

 

Yπόθεση: τέσσερα μεγάλα έθνη μοιράζονταν την εξουσία: οι Φυλές του Νερού, το Βασίλειο της Γης, το Έθνος της Φωτιάς και οι Νομάδες του Ανέμου. Οι αρχηγοί του κάθε έθνους είχαν τη δύναμη να δαμάζουν το στοιχείο που χαρακτήριζε τη φυλή τους. Μόνο ο Άβαταρ, η γέφυρα μεταξύ του ανθρώπινου κόσμου και του κόσμου του πνεύματος, μπορούσε να δαμάσει και τα τέσσερα στοιχεία και να διατηρήσει την τάξη. Πριν από εκατό χρόνια, ο Άβαταρ εξαφανίστηκε, τη στιγμή που το Έθνος της Φωτιάς απέκτησε τεράστια δύναμη από έναν κομήτη και επιτέθηκε στα άλλα έθνη. Είχε χαθεί κάθε ελπίδα… ώσπου εμφανίστηκε ο Άανγκ, ένας δεκατριάχρονος μαχητής του ανέμου που αποδεικνύεται ο νέος Άβαταρ.

Στην ταινία βασίζεται το ομώνυμο βιβλίο από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ενώ για τους λάτρεις των graphic novel θα κυκλοφορήσουν και τα βιβλία Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ 1: PREQUEL, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΚΟ και Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ 2

 

Η ταινία  κυκλοφορεί και σε DVD από την Audiovisual.

Δείτε το trailer της ταινίας στο:

http://youtu.be/r8hbax5D658

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα