Α-ΠΕΤΥΧΑ!

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε αποτύχει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Ίσως όχι παταγωδώς, αλλά, με κάποιον τρόπο, όλοι τα έχουμε κάνει θάλασσα.
Η κοινή λογική λέει ότι η αποτυχία δεν είναι καλό πράγμα, είτε πρόκειται για μικρή αναποδιά είτε για ολική καταστροφή. Αν κάτι έχει αποτύχει, κάποιος θα βρεθεί σε μπελάδες.
Κι αν στην πραγματικότητα τα λάθη που οδηγούν στην αποτυχία είναι πρώιμες ενδείξεις επιτυχίας;
Το βιβλίο αυτό μιλάει για τη γενναιότητα της αποτυχίας. Για το πώς να εμπνέεσαι από τα λάθη σου και όχι να μετανιώνεις γι’ αυτά. Για το πώς να ριψοκινδυνεύεις να εξευτελιστείς παντελώς, προκειμένου να δημιουργήσεις κάτι απόλυτα μοναδικό.
Ποιος ξέρει τι μπορεί να αποκαλύψει αυτή η ριζοσπαστική σκέψη; Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν - η αληθινή πρωτοτυπία δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι κι αν συμβεί, στο τέλος της μέρας μπορείτε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε: Δεν πέτυχα. Ε, και;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 24 Νοε 2016
Θεματική Κατηγορία Ψυχολογία
Σειρά Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Είδος Εκλαϊκευμένο
Ηλικία 18+
Σελίδες 168
Μεταφραστής ΣΟΚΟΔΗΜΟΣ ΕΥΣΤ. ΑΝΔΡΕΑΣ
ISBN 978-618-01-1802-5
Κωδικός 18935
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 11.9 x 17.7 cm
Βάρος 0.227 kgr
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 11,10 € Ειδική Τιμή 9,99 €
Κερδίζεις 9 πόντους
Μη διαθέσιμο
Κριτικές αναγνωστών (5)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας
Ο ΕΡΙΚ ΚΕΣΕΛΣ είναι ο συνιδρυτής και διευθυντής δημιουργικού του διεθνούς και ανορθόδοξου πρακτορείου επικοινωνίας KesselsKramer κι έχει παραπάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Με γραφεία στο Άμστερνταμ, στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες, το KesselsKramer έχει δημιουργήσει καμπάνιες προώθησης για πολλούς σημαντικούς πελάτες, όπως: Diesel, Citizen M, Heineken, Nike, MTV, Hans Brinker Budget Hotel, Greenpeace και The Standard Hotel.Ο Κέσελς μπορεί να χαρακτηριστεί καλλιτέχνης, συλλέκτης, αναρχικός της διαφήμισης, γραφίστας και φωτογράφος. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, ενώ το 2012 του απένειμαν τον τίτλο του δημιουργού με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ολλανδία. Ως καλλιτέχνης, έφορος και συλλέκτης φωτογραφιών, ο Κέσελς έχει εκδώσει πολλά βιβλία με τη φωτογραφική δουλειά του, ενώ ο εκδοτικός οίκος KesselsKramer Publishing, που ιδρύθηκε το 2013, χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα Guardian ένα «θησαυροφυλάκιο του παραλόγου και του ξεκαρδιστικού».
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps