Home Page >

Τα e-books του καταλόγου μας που αφορούν λογοτεχνικά βιβλία για ενήλικες και έφηβους είναι διαθέσιμα σε μορφή epub. Σε μορφή epub διαθέτουμε επίσης αρκετά παιδικά εικονογραφημένα βιβλία.

Ορισμένα παιδικά εικονογραφημένα βιβλία με ολοσέλιδη εικονογράφηση των σειρών ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ και ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ διατίθενται σε μορφή pdf.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε την μορφή του κάθε αρχείου πριν το κατεβάσετε, κοιτώντας το πεδίο "Μορφή ebook" στις αναλυτικές πληροφορίες του κάθε είδους:

 

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ για iPad, iPhone και iPod Touch στο iBookstore της Apple, και στο Kobo, κάνοντας αναζήτηση με τον όρο psichogios.

Συνιστούμε να κατεβάσετε το e-book μέσα σε επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

 

Εγκατάσταση σε PC

1.    Για την εγκατάσταση απαιτείται το λογισμικό Adobe Digital Editions που είναι διαθέσιμο δωρεάν από την Adobe εδώ.

2.    Αρχικά θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό με τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης AdobeID. Ο κωδικός αυτός θα σας ζητηθεί κατά την εγκατάσταση του προγράμματος (το κατεβάζετε από εδώ), ώστε να θεωρήσετε (Authorize) τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Προσοχή: Εάν δεν έχετε θεωρήσει το Adobe Digital Editions, δε θα μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία που αγοράσατε.

3.    Σε κάθε αγορά e-book, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα σας αποστέλλεται, στο e-mail που έχετε δηλώσει, ένας υπερσύνδεσμος (hyperlink) για κάθε τίτλο που έχετε αγοράσει. Κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο κατεβάζετε το βιβλίο σας, το οποίο θα ανοίξει αυτόματα με το Adobe Digital Editions.

4.    Μπορείτε να βρείτε επιπλέον απαντήσεις για πιθανά προβλήματα εδώ.

 

 

Εγκατάσταση σε κινητά ή tablets

1.    Αρχικά θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό με τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης AdobeID.

2.    Ανάλογα με την συσκευή που έχετε, πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή ανάγνωσης e-books η οποία θα είναι συμβατή με την Adobe. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Bluefire την οποία μπορείτε να κατεβάσετε:

·    για συσκευές android από εδώ (google play)

·    για συσκευές iOS από εδώ (iTunes)

3.    Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή ανοίξτε την ενότητα “Info” και πατήστε στο “Authorize” βάζοντας το ίδιο username και password (Adobe ID) που έχετε για τον λογαριασμό στην Adobe.

4.    Όταν αγοράσετε ένα e-book, θα σας έρθει ένα link στο email σας. Κάντε κλικ στο link και επιλέξτε την Bluefire Reader ή όποια άλλη συμβατή εφαρμογή έχετε για να το διαβάσετε. Τα παραπάνω βήματα τα ακολουθείτε μόνο την πρώτη φορά. Μετά απλά ανοίγετε τα e-books που αγοράζετε χωρίς να επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία.

 

 

Εγκατάσταση σε συσκευές ανάγνωσης (e-readers);

1.    Μπορείτε να ελέγξετε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με το Adobe Digital Editions (ADE) εδώ.

2.    Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας συνδέστε τη με τον υπολογιστή σας αφού πρώτα έχετε ανοίξει το Adobe Digital Editions. Με την αναγνώριση της συσκευής θα σας ζητηθεί από το ADE να γίνει η πιστοποίηση (Authentication) της συσκευής σας.

3.    H μεταφορά των βιβλίων από το ADE στη συσκευή (e-reader) σας γίνεται μετακινώντας το βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του ADE στο εικονίδιο του e-reader, που εμφανίζεται πλέον μέσα στο ADE. Επιπλέον το ADE αποθηκεύει τα αρχεία στον υπολογιστή σας μέσα στο My Documents (Τα έγγραφά μου), στο φάκελο My Digital Editions.

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ για iPad, iPhone και iPod Touch στη δωρεάν εφαρμογή iBooks της Apple, κάνοντας αναζήτηση με τους όρους Psichogios ή Εκδόσεις Ψυχογιός.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία μας σε συσκευή Kindle για τους παρακάτω λόγους:

Καθώς το Kindle είναι μία συσκευή που έχει κατασκευαστεί από την Amazon για να προωθήσει τις αγορές ηλεκτρονικών βιβλίων από το amazon.com, δεν υπάρχει δυνατότητα να διαβαστούν βιβλία που έχουν αγοραστεί εκτός του amazon.com, εκτός αν είναι βιβλία ελεύθερων δικαιωμάτων. Με την ίδια λογική η Amazon προστατεύει τα βιβλία που πουλάει από το amazon.com και δεν μπορείτε να τα διαβάσετε σε συσκευές εκτός του Kindle, ή των εφαρμογών Kindle. Τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, όπως και τα βιβλία των περισσότερων εκδοτών παγκοσμίως έχουν προστασία δικαιωμάτων Adobe DRM, κάτι το οποίο η Amazon δεν υποστηρίζει, καθώς θέτει την δική της προστασία δικαιωμάτων προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουμε επιχειρήσει αρκετές φορές να διαθέσουμε τα ηλεκτρονικά βιβλία μας στο amazon.com προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους χρήστες Kindle, αλλά η Amazon προς το παρόν δεν επιτρέπει την πώληση βιβλίων που χρησιμοποιούν οποιοδήποτε αλφάβητο πέραν του λατινικού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαθέσουμε τα βιβλία μας γιατί το ελληνικό αλφάβητο δεν υποστηρίζεται ακόμη.

 

 

► Δικαίωμα υπαναχώρησης από παραγγελίες ebooks και λοιπών ψηφιακών αγαθών 

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τα δικαιώματα που ορίζουν οι διατάξεις οι σχετικές με την προστασία του καταναλωτή, και ειδικότερα οι διατάξεις του νόμου 2251/1994 αναλογικά ερμηνευόμενες και εφαρμοζόμενες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα ειδικότερα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 2251/1994 αναλογικά εφαρμοζόμενο έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας που αποκτήσατε την κατοχή των αγαθών και πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ψηφιακών αγαθών στον υπολογιστή σας ή/και στην ταμπλέτα σας ή/και στο κινητό σας. Σε αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε διαμέσου ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση retail@psichogios.gr τη βούλησή σας για υπαναχώρηση και θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό που καταβάλατε (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε) εντός 14 ημερών το αργότερο από την ημέρα ειδοποίησής μας. Σε περίπτωση που έχετε «ανοίξει» (κάνει κλικ επάνω) τον υπερσύνδεσμο (link) του ψηφιακού βιβλίου (e-book), δεν είναι εφικτό από μέρους μας να σας επιστρέψουμε χρήματα γιατί η υπηρεσία από την πλευρά μας έχει ολοκληρωθεί και δεν είναι τεχνικά δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα