Αρχική Σελίδα > Πληροφορίες για παραγγελίες ιδιωτών

Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω βιβλία από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ;

·    τηλεφωνικά μέσα από τις γραμμές 800 11 64 64 64 (γραμμή χωρίς χρέωση) και 2102804800

 

·    μέσω της ιστοσελίδας μας www.psichogios.gr, όπου θα πρέπει να είσαστε εγγεγραμμένα μέλη.

Εάν δεν έχετε παραγγείλει ξανά, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους, διαφορετικά θα συμπληρώσετε μόνο το "email" και τον "κωδικό" σας. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία "Σύνδεση με facebook".

 

·    μέσω e-mail στο retail@psichogios.gr

(παρακαλούμε μην ξεχνάτε να καταγράφετε τα πλήρη στοιχεία σας)

 

·    μέσω fax στο 210 28 19 550

(παρακαλούμε μην ξεχνάτε να καταγράφετε τα πλήρη στοιχεία σας)

 

·    με αγορά απευθείας από το κεντρικό κατάστημα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, 106 78 Αθήνα (τηλ. 2103618654)

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 8π.μ.-4μ.μ

Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους εξής τρόπους:

·    αντικαταβολή

·    χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας (με σήμανση: Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover)

·    pay pal

·    τραπεζική κατάθεση (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)

 

Η πληρωμή παραγγελίας που περιέχει e-books είναι δυνατή μόνο με έναν από τους εξής τρόπους:

·    χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας (με σήμανση: Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover)

·    pay pal

Υπάρχουν εκπτώσεις αν κάνω τις αγορές μου μέσω των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ;

·    Όλα τα μέλη μας δικαιούνται έκπτωση 10% ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας (εξαιρούνται τα e-books και τα βιβλία σε προσφορά στα οποία έχει γίνει έκπτωση στην αρχική τιμή).

 

·    Για παραγγελίες άνω των 14,50 € (μετά την έκπτωση) έχετε και δωρεάν παράδοση στο χώρο σας με courier (ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).

Υπάρχουν επιβαρύνσεις στο σύνολο της πληρωμής;

 Δωρεάν όλα τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 14,50 € και παράδοση μέσα σε 48 ώρες σε όλη την Ελλάδα.

 

·    Οι παραγγελίες αντικαταβολής εσωτερικού κάτω από 14,50 € (μετά την έκπτωση) εντός Αττικής επιβαρύνονται με 3,50 € και εκτός Αττικής με 4,50 €. Οι παραγγελίες παραδίδονται με εταιρεία courier.

(εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής)

  

·    Οι παραγγελίες εσωτερικού με πιστωτική κάρτα ή pay pal κάτω των 14,50 € (μετά την έκπτωση) επιβαρύνονται με τα μεταφορικά έξοδα της εταιρείας courier 2,00 € εντός Αττικής και 3,00 € εκτός Αττικής.

(εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής)

 

·    Οι παραγγελίες εξωτερικού δρομολογούνται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή pay pal και τα μεταφορικά έξοδα εξαρτώνται από την κατηγορία τόπου αποστολής και το βάρος των βιβλίων. Το κόστος των μεταφορικών (χρεώσεις ΕΛΤΑ για συστημένα) εμφανίζεται αυτόματα στο καλάθι σας.

(εξαιρούνται τα e-books τα οποία δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής)

 

 

Πίνακας: Επιβαρύνσεις για παραγγελίες με παράδοση εντός Ελλάδας

 

Αξία παραγγελίας Έως 14,50 € 14,50 € +
Μεταφορικά

Εντός Αττικής 2,00 € Δωρεάν
Υπόλοιπη Ελλάδα 3,00 € Δωρεάν
Τρόπος πληρωμής

Αντικαταβολή 1,50 € Δωρεάν
Πιστωτική κάρτα Δωρεάν Δωρεάν
Pay pal Δωρεάν Δωρεάν
Extra χρεώσεις

Παράδοση το Σάββατο 2,50 € 2,50 €
Σύνολο επιβαρύνσεων Από 2 € έως 7 € Από 0 € έως 2,50 €

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

 Παραγγελίες με παράδοση στην Ελλάδα

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με εταιρεία Courier (ACS Courier ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) μέσα σε 48 ώρες (ισχύει για τις εργάσιμες ημέρες).

Πιο συγκεκριμένα, για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:30 (UTC/GMT+2) παραλαμβάνετε συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις παραλαμβάνετε σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επεκταθεί έως 4 εργάσιμες ημέρες.
Η πρωινή παράδοση γίνεται συνήθως μεταξύ 09:00-17:00 τις εργάσιμες ημέρες.
Η απογευματινή παράδοση γίνεται συνήθως μεταξύ 15:00-21:00 τις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση το Σάββατο γίνεται συνήθως μεταξύ 08:00-14:00 εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη έως τις 13:30 (UTC/GMT+2). Οι παραγγελίες που γίνονται από την Πέμπτη μετά τις 13:30 (UTC/GMT+2) παραδίδονται το δεύτερο Σάββατο από την ημερομηνία της παραγγελίας, εφόσον έχει επιλεχθεί αυτή η υπηρεσία.
Η επιλογή παράδοσης σε συγκεκριμένες ώρες δεν είναι διαθέσιμη. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να εισάγετε παρατηρήσεις στο ειδικό πεδίο "Σχόλια για την παραγγελία σας" οι οποίες θα ληφθούν υπόψη μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο πρόγραμμα της εταιρείας courier. Μόλις λάβετε ενημέρωση για τον κωδικό αποστολής (με sms ή email) μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη εταιρεία courier για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 Παραγγελίες με παράδοση στο εξωτερικό

Οι παραγγελίες παραδίδονται στο εξωτερικό με συστημένη αλληλογραφία ΕΛΤΑ.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα διαμονής του παραλήπτη.

 

 Παραγγελίες ebooks

Λαμβάνετε το link εγκατάστασης του ebook με email σε λίγα μόλις λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

 Προπαραγγελίες

Η ημέρα παράδοσης ορίζεται ως η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου που έχετε προπαραγγείλει. Σε περίπτωση προπαραγγελίας βιβλίων με διαφορετική ημερομηνία πρώτης έκδοσης, θα παραλάβετε συνολικά την παραγγελία σας αφού ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των βιβλίων που έχετε παραγγείλει και όχι στην ημερομηνία έκδοσης κάθε τίτλου ξεχωριστά.

 

 Παραγγελίες που περιέχουν ενυπόγραφα βιβλία

Ο χρόνος παράδοσης των ενυπόγραφων βιβλίων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του συγγραφέα. Για πληροφορίες για τα ενυπόγραφα βιβλία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο retail@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 210 28 04 952.

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα αγαθά που έχετε αγοράσει από τα καταστήματα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ακολουθώντας την κατάλληλη για την περίπτωση κάτωθι διαδικασία.

 

 

 Υπηρεσία «Εγγύηση Ικανοποίησης Αναγνώστη»

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ εκδίδουμε μόνο τα βιβλία που μας ενθουσιάζουν – αυτά που θα θέλαμε κι εμείς ως αναγνώστες να διαβάσουμε. Πίσω από την επιλογή κάθε βιβλίου κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που το έχουν αξιολογήσει με κάθε λογής κριτήρια, με πρωτεύον βέβαια αυτό της ποιότητας. Στη συνέχεια, πλήθος συνεργατών επιμελείται το έργο για να εξασφαλιστεί η γλωσσική, η καλλιτεχνική και η τεχνική αρτιότητα κάθε βιβλίου.

Αν, ωστόσο, για κάποιο λόγο ένα βιβλίο μας δεν σας ικανοποιήσει, μπορείτε να μας το επιστρέψετε, εφόσον βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο ίσης αξίας από το βιβλιοπωλείο μας.

Η Εγγύηση Ικανοποίησης Αναγνώστη ισχύει για χρονικό διάστημα εντός 45 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του βιβλίου (το βιβλίο πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς), ενώ τυχόν έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο retail@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 210 28 04 952.

 

 

 Δικαίωμα υπαναχώρησης από παραγγελίες βιβλίων και λοιπών φυσικών αγαθών

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τα δικαιώματα που ορίζουν οι διατάξεις οι σχετικές με την προστασία του καταναλωτή, και ειδικότερα οι διατάξεις του νόμου 2251/1994 αναλογικά ερμηνευόμενες και εφαρμοζόμενες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα ειδικότερα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 2251/1994 αναλογικά εφαρμοζόμενο έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας που αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά την εταιρεία μας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε. (Δ/νση: Τατοΐου 121, 14452 Μεταμόρφωση, Τηλ.: 2102804952, Fax: 2102819550, email: retail@psichogios.gr) με το συνημμένο έντυπο υπόδειγμα ή άλλη σαφή δήλωση (π.χ. ταχυδρομική επιστολή, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Τα επιστρεφόμενα αγαθά θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενά τους (εξαρτήματα, έντυπα χαρακτηριστικών, αυτοκόλλητα, δώρα κ.τ.λ.).

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε), συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την υπαναχώρησή σας. Εσείς οφείλετε να επιστρέψετε ταχυδρομικώς (με δικά σας έξοδα) τα αγαθά της εταιρείας μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Φέρετε ευθύνη μόνο για την οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χρήση που δεν ήταν απαραίτητη για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των βιβλίων. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά.

 

 

► Δικαίωμα υπαναχώρησης από παραγγελίες ebooks και λοιπών ψηφιακών αγαθών

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τα δικαιώματα που ορίζουν οι διατάξεις οι σχετικές με την προστασία του καταναλωτή, και ειδικότερα οι διατάξεις του νόμου 2251/1994 αναλογικά ερμηνευόμενες και εφαρμοζόμενες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα ειδικότερα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 2251/1994 αναλογικά εφαρμοζόμενο έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας που αποκτήσατε την κατοχή των αγαθών και πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ψηφιακών αγαθών στον υπολογιστή σας ή/και στην ταμπλέτα σας ή/και στο κινητό σας. Σε αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε διαμέσου ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση retail@psichogios.gr τη βούλησή σας για υπαναχώρηση και θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό που καταβάλατε (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε) εντός 14 ημερών το αργότερο από την ημέρα ειδοποίησής μας. Σε περίπτωση που έχετε «ανοίξει» (κάνει κλικ επάνω) τον υπερσύνδεσμο (link) του ψηφιακού βιβλίου (e-book), δεν είναι εφικτό από μέρους μας να σας επιστρέψουμε χρήματα γιατί η υπηρεσία από την πλευρά μας έχει ολοκληρωθεί και δεν είναι τεχνικά δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

 

 

► Επιστροφή ελαττωματικών αγαθών

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ μεριμνούμε για την άριστη ποιότητα των αγαθών μας και σας διαβεβαιώνουμε πως πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση.

Ωστόσο, στην περίπτωση εντοπισμού ελαττωματικού αγαθού, επιβεβαιώνουμε μετά από τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση και το αντικαθιστούμε με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιστροφής.

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό αγαθό με άλλο ίσης αξίας, ή να επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε).

Όλα τα μεταφορικά έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία επιστροφής ελαττωματικών αγαθών καλύπτονται από εμάς.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο retail@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 210 28 04 952.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Ηλεκτρονική τιμολόγηση, δηλ. έκδοση και ηλεκτρονική αποστολή της απόδειξης αγορών στο email του αγοραστή, γίνεται:

·    στις αγορές που περιέχουν ebooks

·    στις αγορές όπου έχει οριστεί διαφορετική διεύθυνση τιμολόγησης από τη διεύθυνση αποστολής

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την απόδειξη αγορών σε έντυπη μορφή, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε με email στο retail@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 2102804952.

Βιβλία με προσωπική αφιέρωση

Θέλετε να αποκτήσετε τα βιβλία των αγαπημένων σας Ελλήνων συγγραφέων με προσωπική αφιέρωση από τους ίδιους;

 

Θέλετε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικά δώρα με την υπογραφή και τις ευχές των συγγραφέων τους;

 

 

Για να παραλάβετε τα βιβλία σας ενυπόγραφα και με προσωπική αφιέρωση από τους συγγραφείς τους, παρακαλούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία.

 

Προϋποθέσεις

Για να λάβετε τα βιβλία σας με προσωπική αφιέρωση πρέπει:

α) να είναι βιβλία Ελλήνων συγγραφέων που βρίσκονται υπό έκδοση

β) να είναι ενεργή η δυνατότητα προπαραγγελίας

γ) να ολοκληρώσετε την προπαραγγελία σας σύμφωνα με την κάτωθι περιγραφόμενη διαδικασία μέχρι 3 ημέρες πριν την ημερομηνία έκδοσης των επιλεγμένων βιβλίων

 

 

ΒΗΜΑ 1

Επιλέξτε τα βιβλία που επιθυμείτε να αποκτήσετε με την υπογραφή των Ελλήνων συγγραφέων τους από εδώ.

 

ΒΗΜΑ 2

Προσθέστε στο καλάθι αγορών ένα ή περισσότερα βιβλία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

 

ΒΗΜΑ 3

Εισάγετε στο σχετικό πεδίο στο καλάθι σας τον κωδικό κουπονιού DEDICATED (λατινικοί χαρακτήρες), πατήστε το κουμπί Υπολογισμός και συνεχίστε στα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

 

ΒΗΜΑ 4

Μόλις φτάσετε στο βήμα Επιβεβαίωση παραγγελίας, παρακαλούμε να σημειώσετε μέσα στο πεδίο Σημειώσεις για την παραγγελία σας τον τίτλο του βιβλίου που επιθυμείτε να λάβετε ενυπόγραφο και το όνομα στο οποίο θέλετε να αφιερωθεί.

 

ΒΗΜΑ 5

Μετά τον έλεγχο των στοιχείων σας πατήστε Ολοκλήρωση παραγγελίας και περιμένετε να δείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης. Ο χρόνος παράδοσης των ενυπόγραφων βιβλίων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του συγγραφέα.

 

 

Δείτε πληροφορίες για τις παραγγελίες σας εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα ενυπόγραφα βιβλία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο retail@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 210 28 04 952.

Προνόμια και δώρα για τα μέλη των Εκδόσεων Ψυχογιός

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ;

 

1ο ΒΗΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΑΣ ΠΟΝΤΟΙ

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο www.psichogios.gr και σας κάνουμε δώρο τους 10 πρώτους πόντους σας! Είστε ήδη μέλος στο site μας; Κάντε είσοδο και το δώρο σας σάς περιμένει στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας!

 

2ο ΒΗΜΑ 1 € = 1 ΠΟΝΤΟΣ

Με απλά μαθηματικά, κερδίζετε εύκολα πόντους με κάθε αγορά σας! Για κάθε 1 € που δίνετε για την αγορά βιβλίων & ebooks, κερδίζετε 1 πόντο.

 

3ο ΒΗΜΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κερδίστε διπλάσιους πόντους στην πρώτη σας αγορά!

 

4ο ΒΗΜΑ ΔΩΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ/ΕΟΡΤΩΝ

Γιορτάζουμε μαζί τα γενέθλια ή τη γιορτή σας, χαρίζοντάς σας 5 πόντους στον λογαριασμό σας, καθώς και διπλασιασμό πόντων από μία αγορά που θα πραγματοποιήσετε την εβδομάδα των γενεθλίων ή της γιορτής σας (έως 7 ημερολογιακές ημέρες μετά).

 

5ο ΒΗΜΑ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Γράψτε την κριτική σας για τα βιβλία μας στο www.psichogios.gr και κερδίστε επιπλέον πόντους. Κάντε σύνδεση και αναρτήστε τη γνώμη σας στην ιστοσελίδα του βιβλίου που διαβάσατε. Για κάθε κριτική σας που δημοσιεύεται κερδίζετε 2 πόντους.

 

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ;

 

1ο ΔΩΡΟ 50 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 2 €

Συγκεντρώσατε τους πρώτους 50 πόντους; Μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας έκπτωση 2 € στην επόμενη αγορά σας, ή να περιμένετε να πάρετε μεγαλύτερο δώρο.

 

2ο ΔΩΡΟ 100 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 5 €

Συγκεντρώσατε τους πρώτους 100 πόντους; Μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας έκπτωση 5 € στην επόμενη αγορά σας, ή να περιμένετε να πάρετε μεγαλύτερο δώρο.

 

3ο ΔΩΡΟ 150 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 8 €

Συγκεντρώσατε τους πρώτους 150 πόντους; Μπορείτε να τους εξαργυρώσετε κερδίζοντας έκπτωση 8 € στην επόμενη αγορά σας, ή να περιμένετε να πάρετε μεγαλύτερο δώρο.

 

4ο ΔΩΡΟ 200 ΠΟΝΤΟΙ = ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Όσα βιβλία κι αν έχετε διαβάσει, ποτέ δεν είναι αρκετά… Γι’ αυτό, μόλις φτάσετε τους 200 πόντους, σας κάνουμε δώρο ακόμα ένα βιβλίο ή ebook της επιλογής σας αξίας έως 25 € στην επόμενη αγορά σας!

 

5ο ΔΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

100 τυχεροί αναγνώστες μας κερδίζουν κάθε εξάμηνο ένα μυθιστόρημα της επιλογής τους. Αποκτήστε τουλάχιστον 35 πόντους στο τρέχον ημερολογιακό εξάμηνο και μπορεί να είστε κι εσείς ανάμεσα στους νικητές!

 

6ο ΔΩΡΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

Ένας μεγάλος νικητής κερδίζει στο τέλος του έτους ένα Samsung tablet τελευταίας τεχνολογίας. Αποκτήστε τουλάχιστον 100 πόντους στο τρέχον ημερολογιακό έτος και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής! Καλή επιτυχία!

 

7ο ΔΩΡΟ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Κερδίστε 10% έκπτωση σε κάθε αγορά βιβλίου μας από τα καταστήματά μας! Ανακαλύψτε επίσης επιλεγμένα βιβλία με εκπτώσεις 30%-50%.

 

8ο ΔΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αναζητήστε κάθε μήνα στο προσωπικό σας email αποκλειστικές προσφορές και εκπλήξεις μόνο για εσάς!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα